Brisanje proizvoda iz košarice

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz košarice?


Isporuka

Trošak isporuke za posuđe:
Za narudžbe do 65 EUR, troškovi isporuke su 4,65 EUR.
Za narudžbe od 65 i više EUR, isporuka je besplatna.

Trošak isporuke za sudopere:
Za narudžbe inox sudopera, trošak isporuke iznosi 4,65 EUR za jedan sudoper.
Za narudžbe pojedinih granitinih sudopera, trošak isporuke iznosi 9,16 EUR za jedan sudoper.

Očekivani rok isporuke naručenih proizvoda je 48h do 7 radnih dana (do 10 za otoke). Isporuka robe obavlja se radnim danima od 08 do 17 sati.
Prodavatelj je dužan dostaviti naručenu robu na adresu koju je Kupac naveo u Narudžbi Kupca. Dostavna služba isporučuje sve proizvode do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko prilaz do objekta nije slobodan, dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. 
Isporuka robe obavlja se dostavnom službom na području cijele Republike Hrvatske.

Ukoliko isporuka kupljene robe nije moguća na adresi koju je Kupac naznačio zbog toga što se Kupac u dogovorenom terminu ne nalazi na naznačenoj adresi, Metalac Home Market d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.
Proizvod se smatra isporučenim kada Kupac ili od Kupca ovlaštena osoba parafira pisanu potvrdu o preuzimanju, te istu preda dostavnoj službi. Kupac je dužan, prilikom preuzimanje pošiljke, pregledati paket (kutiju) i uvjeriti se da nema nikakvih vidljivih oštećenja ambalaže. Isto je potrebno učiniti prije potpisivanja potvrde o preuzimanju.
Ako kupac pri pregledu zaključi da je pakiranje oštećeno, nije obvezan preuzeti pošiljku i može ga odmah reklamirati dostavljaču.


Ukoliko Kupac odbije primiti ispravne/neoštećene proizvode koje je prethodno naručio, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu troškova dostave (manipulativne troškove).

U slučaju osobnog preuzimanja proizvoda, proizvode nije moguće podići odmah po uplati, potrebno je pričekati obavijest Prodavatelja da su proizvodi spremni za preuzimanje. Kupac će biti obaviješten telefonskim putem ili elektroničkom poštom da je njegova roba spremna za preuzimanje.