Brisanje proizvoda iz košarice

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz košarice?


OBAVIJEST O NAČINU I MJESTU PRIJEMA REKLAMACIJE KRAJNJIH POTROŠAČA
 
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna vanjska oštećenja ambalaže, te ukoliko ih ima, odmah prijaviti oštećenje dostavnom službeniku koji robu isporučuje. Kupac je dužan odbiti pošiljku koja ima vidljiva oštećenja.
Ukoliko je paket Kupcu dostavila dostavna služba te je, po primitku, utvrđeno da je proizvod ili paket oštećen, ukoliko u paketu nedostaje sadržaj ili je vidljiv trag otvaranja, Kupac može pokrenuti postupak odštete.
Štetu je potrebno žurno prijaviti Prodavatelju pisano putem elektroničke pošte na adresu e-pošte adresu webshop@metalachomemarket.hr,, telefonom na 01 3090092 (pon-pet, 8-14h) ili na adresu Metalac Home Market d.o.o., Slavenskog 1, 10000 Zagreb. Rok za prijavu ne smije biti duži od 5, dana od dana dostave.

Za prijavu štete potrebne su slike paketa (izvana, iznutra sa vidljivom ispunom od zaštite i artikala) i ambalaže oštećenog proizvoda, naljepnica dostavne službe gdje je vidljiva adresa sa brojem paketa i opis štete. Pri podnošenju reklamacije kupac mora dostaviti dokaz o kupnji (fiskalizirani račun, račun R1, jamstveni list ili neki drugi pisani dokument koji dokazuje da je predmetni proizvod kupljen preko stranica www.market.hr.metalac.com).
Kupac se s Odjelom za reklamacije Prodavatelja može dogovoriti o preuzimanju oštećenog paketa na račun Prodavatelja ili neki drugi oblik rješavanja reklamacije.
Obrazac za reklamaciju preuzmite ovdje.

Prodavatelj je obavezan kupcu dati odgovor o opravdanosti i načinu rješavanja reklamacije u roku od 8 dana. Potpune Upute o načinu rješavanja reklamacija, u kojima je detaljno objašnjen način rješavanja reklamacija za proizvode kupljene preko stranica www.market.hr.metalac.com, kupci mogu pogledati ovdje.