Brisanje proizvoda iz košarice

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz košarice?


Sudoperi

Kako odabrati sudoper?

​​​​​​Znamo da vam se ovaj podatak baš i neće svidjeti, ali sudoper je najčešće upotrebljavan kuhinjski element : – ) ​​​​​​​​​​​​​​Upotrebljavamo ga čak 60 posto vremena provedenog u kuhinji.

Prvo i najvažnije je racionalna uporaba prostora radne ploče i kuhinjskih ormarića. Standardne širine korpusa su 40 cm, 60 cm i 80 cm. Odabravši model koji se uklapa u kuhinjski ormarić, slijedi izbor materijala i dizajna.

 

Materijali od kojih se izrađuju sudoperi s vremenom su se mijenjali, pa su tradicionalne sudopere od inoksa ili nehrđajućeg čelika zamijenili oni od kompozitnih materijala čiji je glavni sastojak kvarc. Kvarc je najtvrđi sastojak granita, zbog čega su ti sudoperi poznati i kao “granitni sudoperi”. Prirodni materijal kvarc čini 80 posto sastava te vrste sudopera. Metalac xGranit sudoperi izgledaju poput prirodnog kamena i kuhinjama daju jedinstven izgled, a dostupni su u bijeloj, bež, šampanj, sivoj i crnoj boji.

 

Hoćete li odabrati sudoper s jednim ili dva korita ovisi o tome kako ste ga navikli upotrebljavati, za jednu ili više istodobnih aktivnosti.

 

Dubina korita prepoznatljiva je kod svih Metalac sudopera i uvelike utječe na minimalno prskanje vode po radnoj ploči i mogućnost odlaganja većih posuda.

 

Kupcima su dostupni modeli u sve tri inačice ugradnje – podgradni, nasadni i usadni sudoperi. Ovisno o izboru ugradne inačice i tipa kuhinja, zahvaljujući uputama za montažu dostupnima uz proizvode ugradnja je vrlo jednostavna. Važno je istaknuti i savršeno uklapanje rubova sudopera u radnu ploču, bez mogućnosti prodiranja vode u materijal ploče.

 

Kvaliteta upotrijebljenih materijala i proces izrade jamče dugotrajnost i jednostavno održavanje površine svih modela sudopera u našoj ponudi.

Komentari: